Ansøg nu

Vi garanterer dig en fortrolig og seriøs kreditvurdering.

Ansøg om lån nu

Spørgsmål og svar

Hvor hurtigt kan pengene stå på min konto?

Du får pengene på din konto hurtigst muligt - enten den dag, vi godkender lånet eller senest dagen efter.

Hvad bliver min rente?

Når vi har fået din ansøgning, foretager vi en individuel kreditvurdering. Her fastlægger vi din rente og dit lånebeløb. Renten på PayMark Finans ligger fra 6,93% til 26,08%. Din præcise årlige og effektive rente fremgår af den låneaftale, vi sender til dig.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne op til 150.000 kr.

Hvordan søger jeg om et lån hos PayMark Finans?

Udfyld formularen her på siden og send den til os. Så snart vi modtager din ansøgning foretager vi en kreditvurdering. Ansøger du inden for vores åbningstid, får du svar allerede inden for en time. Ellers dagen efter.

Hvordan får jeg lånet udbetalt?

Du skal blot underskrive den låneaftale, vi sender dig, når lånet er godkendt. Hvis du underskriver med NemID, kan du have pengene den samme dag, vi godkender lånet, eller senest dagen efter. Hvis du foretrækker en fysisk kontrakt, får du den med posten. Vi overfører pengene, så snart vi har fået den retur med din underskrift.

Løber jeg nogen risiko, når jeg optager et lån hos PayMark Finans?

Nej. PayMark Finans er et kontantlån, vi giver under ansvarlige forhold. Det er vigtigt for os, at du kan have en stabil økonomi - også når du låner - og det tager vi højde for, når vi behandler din ansøgning.

3 tips til din økonomi

Inden du låner, kan det være en god ide at få overblik over din daglige økonomi. Her får du 3 tips, der gør dig klogere, før du låner.

 

1. Læg et budget

Hvor mange penge går der til husleje, telefon, forsikring og alle dine andre faste udgifter? Transport, mad, fornøjelser? Gør plads til det hele i dit budget - sammen med dine indtægter. Så slipper du for at stå med en tom konto, når mekanikeren eller tandlægen skal betales.


2. Se, hvad du har til rådighed

Budgettet giver dig overblik over udgifter og indtægter - og det fortæller, hvor mange penge du har til overs hver måned. Så kan du se, om der er plads til at betale af på et lån. Det kan godt være, du kan låne til en skøn ferie eller den hjemmebio, du savner. Bare husk, det bliver hverdag igen. Hvis økonomien er for stram, er prisen måske for høj. Det ved du bedst selv. Bare vær ærlig over for dig selv, og lån kun, hvis du kan undvære de faste afdrag bagefter.


3. Undgå rykkere - brug Betalingsservice

Betalingsservice er både den nemmeste og den billigste måde at betale sine regninger på. Bare meld dine regninger til én gang, så bliver de automatisk betalt hver måned. Samtidig slipper du for besværet med girokort - og rykkerne, hvis du glemmer dem.


Budgetskema - klar til brug

Hvis du ikke er vant til at lægge budget, kan et budgetskema være en god hjælp. Her kan du sætte dine egne indtægter og udgifter ind, linje for linje. Så beregner skemaet automatisk dit rådighedsbeløb. Hent dit Excel budgetskema her - så er du hurtigt i gang. Budgetskemaet er helt privat. Det er kun dig, der har adgang til det skema, du gemmer på din computer.